SCREEN

Norwich, UK

Type: Residential

Status: Built

The renovation and complete re-fit of an existing apartment building in the centre of Norwich. The project Screen includes bespoke furniture and carpentry, new furnishings and fittings throughout and a considered palette of colours and planting.

Working within a restricted budget, and defined constraints, a conventional ‘open-plan’ living layout is screened and subdivided. Combining carpentry and furniture the interior spaces respond to the lifestyle needs of the clients. Colour, lighting and planting is used carefully to design spatial experiences, from the subdued bedrooms through to clean lines of the kitchen.

V

Image01-2.jpg
Image02-2.jpg
Image03-2.jpg
FLAT523.jpg
FLAT519.jpg
FLAT514.jpg
FLAT520.jpg
FLAT525.jpg
FLAT517.jpg
FLAT531.jpg